loading...

Az edzőterembe járó embereket tökéletesen lehet csoportosítani. Nem vagyunk előítéletesek, és mi sem vagyunk tökéletesek (sőt), de tényleg vicces, hogy mindenkit be lehet kategorizálni a fő csoportok valamelyikébe. Nincs ez másként a nőkkel sem. Már abban a pillanatban, ahogy belépnek a terembe, külsejük alapján tudjuk, hogy kivel is állunk szemben. Nézzük csak:
A divatdiktátor
Úgy öltözködik, mintha felvonulásra menne, legfőbb ismertetőjele pedig, hogy soha nem izzad és ha kell, ha nem…mindig tökéletes sminkben van.

A pletykafészek
Valójában csak beszélgetni jár az edzőterembe, mert rájött, hogy a barátnője itt nem tud elmenekülni előle és ezért végig kell hallgatnia a roppant kínos, unalmas történeteit.

A bátortalan kezdő
Nem tudja, hogyan kell használni a gépeket, és ezért rendkívül óvatosan közelíti meg azokat, ám rendszerint így sem kerüli el a totális katasztrófát.

Az elválaszthatatlan szerelmesek
Együtt vannak bánatban, örömben és természetesen a kondigépeket is együtt, vállvetve használják. Társas lények, akik egyedül valószínűleg nem tudnak létezni.

Az őslakos
Az edzőterem megnyitása óta itt van, és egyetlen napot sem hagyott még ki. Különös ismertetőjele, hogy allergiás az újoncokra.

Az önjelölt Fitnesz Lady
Nincs pasija, nincs munkája, az iskolát pedig már abbahagyta, ezért kötelességének érzi minden edzéséről tudósítani a közösségi portálokon, ami persze valójában senkit sem érdekel.

A lustaság
Legfőbb ismertetőjelük, hogy oda fekszenek a jógamatracaikkal, ahol a legerősebb a Wi-Fi a teremben és egy 2-3 órás edzést is képesek végigcsinálni anélkül, hogy felállnának a matracukról.

A fanatikus
Az egyszerű gyakorlatokra mély megvetéssel tekint, és amikor már azt hinnénk, hogy nem lehet tovább bonyolítani az egyébként is tökéletesen fölösleges szenvedését, ő mindig rátesz egy lapáttal.

A teremkerülő
Rögtön egy évre szóló kondibérletet vásárolt, de az első három alkalom után soha többet nem látta őt senki.

A figyelemfelkeltő
Mindenki őt nézi, és ezzel pontosan tisztában van, ugyanis ez a célja. Szeret a figyelem középpontjában lenni.


forrás

loading...
10 tipikus nő, akit minden edzőteremben megtalálhatsz