Kezdőlap / Egyéb / 21 zseniális dolog, amire mindannyiunknak szüksége lenne
loading...

21 zseniális dolog, amire mindannyiunknak szüksége lenne

1. Önellátó locsolórendszerrel felszerelt, aranyos virágtartók.

  

2. Mindig szerettél volna tetoválást, de féltél, hogy megbánod? A tetoválás-harisnya segítségével kipróbálhatod, hogy milyen lenne, ha egy tetoválás díszítené a lábadat a mindennapokban.

  

3. A még szórakoztatóbb zuhanyzás végett: színváltós (világító) zuhanyfej. 4. Azok számára, akik a kedvenc sportcsapatuk mérkőzését mindig egy jéghideg sör mellett szeretik nézni a TV előtt: sörhűtő. 5. Cipzáros fülhallgató, ami így sosem fog összegubancolódni a zsebünkben. 6. A jövő nagyvárosaiban már a jelzőlámpákat tartó oszlopok is lámpaként funkcionálnak a még jobb láthatóság érdekében. 7. Ennek a gyümölcslének az oldalán láthatjuk, hogy még körülbelül hány pohárra elegendő innivaló van a dobozban. 8. Fűthető tükör, ami így egy ponton sosem párásodik.

  

9. Egy esőkabát, amin a nedvesség hatására csodálatos minták képződnek.

  

10. Egy házhoz szállított pizza, aminek a belsejében elhelyezett doboztartó műanyag nem csak egy szimpla vacak műanyag, de szósztartó is egyben. 11. A kávés pohár fedelén kialakított mélyedésnek hála a fedél alternatív telefontartóként funkcionál. 12. Lepedő szélére vart zseb egy hotelszobában. 13. Egy nyilvános WC ajtaja, ami praktikus módon lábban is nyitható, így nem kell megfognunk a mindenki által összefogdosott kilincset. 14. Levegőmentes bicikligumi. 15. A parkolókat jelző festés a falon is folytatódik, ezzel megkönnyítve a sofőrök dolgát.

  

16. A várostervezők külön gondoltak a magassarkú cipőt viselő hölgyekre.

  

17. Ennek a nyilvános WC-nek az ajtaját direkt úgy tervezték, hogy ne legyen rés az ajtó és a WC oldala között, ezzel elkerülve, hogy az emberek beláthassanak a fülkébe. 18. Légkondicionált kutyaházak egy bevásárlóközpont bejáratánál. 19. A szöuli metrókocsikban mini-könyvtárak találhatók, hogy az utasok hasznosan tölthessék az utazási időt. 20. Zárható kupakkal ellátott dobozos üdítő. 21. Egy gyógyszeres doboz, ami mutatja, hogy mikor nyitottuk ki utoljára, vagyis hogy mikor vettük be az utolsó gyógyszerünket.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

16 szívmelengető fotó, amitől mindannyian elmorzsolunk egy könnycseppet

Vannak pillanatok, amikor egyáltalán nem szégyen sírni, még a legkeményebb férfiaknak sem. Ez jelenti azt, …

Nagyra értékeljük, ha követsz minket a Facebookon! 😉

Tetszik amit látsz?

Oszd meg bátran! ;)